Hiszi, hogy jó utat választott

A  Banu-Szer Kft. a vevők igényeit szem előtt tartva újul meg időről-időre 

Nyíregyháza – Balázs László épületgépész mesternek bizonyára emlékezetes marad a Nyíregyházi Építőipari Ipartestület évzáró ülése. A megalapitásának 30 éves jubileumát 2021-ben ünneplő Banu-Szer Kft. ügyvezető igazgatója az IPOSZ jubileumi aranygyűrűjét vehette át a Kézműipar szolgálatáért emléklap kíséretében az ipartestület elnökétől.

Kemény, hajtós évek

Az ötödik X legvégét taposó cégvezető Nyíregyháza Újtelekbokorban született gazdálkodó családban. Az általános iskola felső tagozatát már a megyeszékhelyen a Váci Mihály Tanyai Kollégium lakójaként járja ki. Pályaválasztásnál a 110. Számú Szakmunkásképző Intézetbe jelentkezik, ahol gázszerelő szakmunkás bizonyítványt szerez 1979-ben. A Tigáznál helyezkedik el, de a tanulást sem hagyja abba. Le is érettségizik az intézet levelező tagozatán. A munka mellett maszekol is, mert komoly tervei vannak a további életére. Néhány kemény, hajtós év után, 1983-ban nősül meg. A házasságból két kislány születik: Anita (1984), és Fanni (1991). 

Kezdeti gondok

Meghallván a hírt, hogy a gázprogram eléri megyénket is, így érdemes volna önálló vállalkozásba kezdeni, 1991-ben két társával Balázs céget alapított. A Banu-Szer Kft. a következő esztendőben kezdte meg működését. Volt annyi megrendelésük, hogy év végére ott is hagyta a Tigázt. 

Az alapító ügyvezető igazgatóknak kezdetben akadt gondjuk bőven. Számos akadályt kellett legyőzni, ám végig hittek benne, hogy jó uton járnak. Kereskedelem és kivitelezés a fő profiljuk, önálló telephellyel, saját gépparkkal rendelkeznek, berendezkedtek a különféle gázüzemű készülékek szervizelésére megyehatáron túl is.

Balázs László sikeresnek érzi magát, mert eredendően olyan működőképes céget szeretett volna létrehozni, amely képes arra, hogy a benne részt vevőknek megélhetést biztosítson. Sikerült. 

Menet közben azonban nincs leállás, a fennmaradáshoz folyamatos fejlődésre van szükség. 

A Banu-Szer Kft. a vevők igényeit szem előtt tartva újul meg folyamatosan, hogy megfelelő kiszolgálást és minőségi kivitelezést tudjon nyújtani partnereinek! A víz- gáz- fűtéskivitelezés, gázkészülékek szervizelése, épületgépészeti kereskedelem mellett ma már nagykonyhai berendezések forgalmazásával is  foglalkozó vállalkozás fontos célja, hogy elégedett ügyfelekkel rendelkezzenek.

Gondoskodó iparos

– A rendszeres képzésnek, oktatásnak köszönhetően naprakész szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársaimmal a mai napig azon fáradozunk, hogy minél több megrendelőnk legyen. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha minden munkánk egyben referenciaként is szolgál. A minőségi szolgáltatás miként régen, ma is elengedhetetlen alapállása a tisztes iparosságnak. Napjaink konjunkturális viszonyai közepette pedig még inkább felértékelődik. Márpedig a jó szakmai hírnévre a kezdetek óta nagy szükségünk van, mert a vállalkozásunknak mindig jól kellett működni ahhoz, hogy a benne dolgozók gondoskodni tudjanak családjukról, ahogy én is gyerekeim jövőjéről. E gondoskodás sajátos formájaként hoztuk létre – pályázati forrást is elnyerve hozzá – családi vállalkozásban a vidéki vendéglátásra, színvonalas családi-baráti rendezvényekre alkalmas, falusi szálláshely Balázs-tanyát. Ezt a kedves – nem véletlenül újtelekbokri – , 6 szobás, 15 férőhelyes vendégházat nagyobbik lányunk irányítja lelkesen, nagy hozzáértéssel – mondja a szakmai mellett apai büszkeségét alig leplezve az aranygyűrűs iparos. 

Szerző: 2022. 01. 06.
Ha még nincs közöttünk, csatlakozzon most az Unokáink is olvasni fogják oldal kedvelőihez a Facebookon!

Hasonló

Varázslat

Huszár Boglárka alkotása 60×60 cm. olaj, vászon. Nem is tudom mióta  áll  ez  a  nagyon  régi  épület,  kicsit  elvarázsolt  szépségével   kastély,  kicsit  bástya szerű  repkénnyel  befutott oldalával.  Az idő ... Tartalom megtekintése

Az út  

Tüttő József alkotása Szinte  meggyötört  arcok,  holott  egy  életút  harcosai  a  születéstől  a  végsőkig.  Egyetlen  ember  akinek  annyiszor változik az  arca,  ahány állomást  tudhat  maga mögött.  Hogy sejthetnénk  gyermekkorban,  milyen ... Tartalom megtekintése

Pomaranski Luca portréja

Huszár Boglárka alkotása Csak általánosságban  szabad  beszélni, én  mégis  a portrézást  találom a legizgalmasabb alkotói  munkának.  Huszár  Boglárka  ragyogó   képet festett  Lucáról,  aki csak  éppen  bekukkantott  a  vászonra, hogy ... Tartalom megtekintése

Pince bejárat, Tokaj

Bíró  Ernő alkotása 30×42 cm, akvarell Ebben a rémítően  szomorkás időben  vágyódva  nézhetünk  erre  a  Bíró Ernő  által   megpingált  képre. Kirobbanó  fényekben  pompázik   a  pince  tetején  dúsan  hajtó ... Tartalom megtekintése